It’s a lease, not a leash.

Kompleksi

QYTEZA

Qendra e një komuniteti

20 minuta larg Tiranës dhe fare pranë me Aeroportin “Nënë Tereza” do të gjeni një qytezë të mirëfilltë. E ndërtuar sipas standardit gjerman të cilësisë dhe me një arkitekturë me në qendër njeriun, Lindnder Garden është e para rezidencë e llojit të saj në Shqipëri.

 

Eksperienca juaj nuk do të kufizohet vetëm nga muret e shtëpisë.

Përpos privatësisë dhe natyrës me ajër të pastër, nëse shpërnguleni në Lindner Garden do t’ju mirëpresi një komunitet i mirë-organizuar. Njëlloj si në qytezat gjermane, ju dhe familja juaj do të keni “ngjitur me shtëpinë” kopështin, shkollën, parkun për fëmijët, dyqanin, hapësira për zyra, madje dhe restorantin me kuzhinë të përkryer. Falë pozicionit të përkryer, nuk do t’ju mungojnë shëtitjet në natyrë, kampet sportive, pishinat apo vizitat në atraksionet e trashëgimisë natyrore\kultutore të zonës së Prezës.

FAZAT

Projekti është i përbërë nga 3 faza

ZONA Z-08 FAZA E PARË
 • Sip zones  Z-08 = 38 750 m2
 • Sip rrug + trotuare = 6863 m2
 • Sip njolle ndertimi = 7167 m2
 • Sip gjelberimi  = 24 720 m2
 • Gjelberimi ze 64 % te gjithe sip zones Z-08.
 • 15 Vila dyshe
 • 26 Vila te bashkangjitura = 13 Vila dyshe
 • 4 Vila lluksoze
SHTËPIA JUAJ

Njihu me shtëpinë tënde të ardhshme

Në Lindner Garden Residence kemi menduar për të gjitha llojet e familjeve dhe për individët me preferencat e tyre specifike. Shtëpitë tona i kemi projektuar përtej diferencës në buxhet. Hapësirat dhe kushtet e ndryshme përmbushin pritshmëritë e një game të gjerë klientësh. Apartamentet, vilat dhe infrastruktura në Lindner Garden Residence synojnë t’i japin jetë një komuniteti të shëndetshëm.

Shërbimet dhe avantazhet e qytezës

 

Përtej njësive të banimit me cilësi të lartë, në Lindner garden do të gjeni shërbime publike dhe tregtare si:

 • Shkollë
 • Kopësht
 • Park me lojëra për fëmijët
 • Qendër sportive dhe pishina
 • Qendër Shëndetësore
 • Ambientet e Tirana Business Park
 • mk|hotel tirana (5 yje)
 • Restorante
 • Dyqane

Komoditeti i të jetuarit Lindner Garden

 

Lindner Garden është një qendër rezidenciale private, ku banorët përfitojnë një paketë të plotë me komoditete dhe shërbime utilitare si:

 • 24/7 Parking
 • Shërbim security
 • Kontroll i hyrjeve
 • Survejim me kamera
 • Pastrim & mirëmbajtje të ambienteve të përbashkëta
 • Sistem kullimi
harta