• Taxonomy Custom Icon
  VILA DYSHE
 • Taxonomy Custom Icon
  VILA TË BASHKËNGJITURA
 • Taxonomy Custom Icon
  VILA LUKSOZE
 • Taxonomy Custom Icon
  VILA DYSHE
 • Taxonomy Custom Icon
  VILA TË BASHKËNGJITURA
 • Taxonomy Custom Icon
  VILA LUKSOZE

Mirë se erdhe në

Lindner Garden Residence

Ke mbërritur në rezidencën e parë në Shqipëri ku cilësia dhe filozofia e jetës gjermane vendosen në praktikë, jetohen çdo ditë. Fare pranë me Tirana Business Park dhe në periferinë më të gjelbëruar të Kryeqytetit, Lindner Garden i ka të gjitha kushtet që të kthehet në kopshtin ku familja juaj të lulëzojë në harmoni.

QYTEZA JONË

Bëje një vizitë virtuale

Hidhi një sy kopshtit rezidencial më modern në të gjithë rajonin. Zbulo në detaj llojet e ndryshme të vilave ose të apartamenteve si dhe ambientet që të presin në Lindner Garden.

VIZIONI YNË

Komuniteti ynë

Si një investim i gjigantit gjerman Lindner Group, në rezidencën tonë dhe përreth saj kemi ditur të ndërtojmë një komunitet modern e të larmishëm. Nëse shpërnguleni në Lindner Garden Rezidence do të banoni në një shtëpi komode, në një qytezë e cila ju ofron sherbime komunitare dhe mundesi per zbavitje.

Welcome to the only residence that applies the German standard of living in Albania.
IF YOU REQUIRE MORE INFORMATION REGARDING SALES AND PROPERTIES CLICK THE LINK BELOW