Sauna, për mirëqenien e banorëve në Lindner Garden Residence

Lindner Garden Residence, është kopshti ku banorët kanë zgjedhur të jetojnë për të qenë larg stresit dhe rrëmujës. Banori “Lindner” është një banor tipik që dashuron jetën e shëndetshme, qetësinë dhe relaksin. Ai ka zgjedhur rezidencën tonë për të shfrytëzuar mundësitë për të kryer aktivitetet e tij të preferuara dhe për një stil jete që përmirëson cilësinë e shëndetit të tij mendor dhe fizik.

Për të bërë të mundur plotësimin e këtyrë standardeve për banorët tanë, në Lindner Garden është e disponueshme një sauna modern me cilësi të lartë. Shërbimi i saunës ndodhet në ambientet e MK Hotel Tirana, pjesë e rezidences Lindner Garden.

Për ditë të mrekullueshme dhe mirëqenie të plotë, rezidenca Lindner Garden mirëpret banorët e saj të rinj.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.