[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]  Të jetuarit në një rezidencë, përveç të tjerash, ka avantazhin e të qenit nën kujdesin e një rregullatori për çdo aspekt të jetës së banorëve. Në Lindner Garden Residence, jeta në mes të një komuniteti dhe stili gjerman...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Lindner Garden Residence, është kopshti ku banorët kanë zgjedhur të jetojnë për të qenë larg stresit dhe rrëmujës. Banori “Lindner” është një banor tipik që dashuron jetën e shëndetshme, qetësinë dhe relaksin. Ai ka zgjedhur rezidencën tonë për...