Vila Luksoze

Property ID:
120.000
2871
Property size: 700sq ft
Structure: 4 Bedrooms
Accommodation: Furnished
Heating: TA furnace
Specification
Property bedroom icon Bedrooms: 4
Property bathroom icon Bathrooms: 3
Property size icon Property size: 700sq ft
Property floor icon Floor: 2
Property total floors icon Total floors:
Property year built icon Year Built:
Property heating icon Heating: TA furnace
Property accommodation icon Accommodation: Furnished
Property ceiling height icon Ceiling height: 2.6
Property parking icon Parking: Free Zone
Property distance from center icon From center: 2.6
Property publication date Publication date:
Property area size icon Area size: 300 m2
Property garages icon Garages: Yes
Property garages size icon Garages size: 30 m2
Property additional space icon Additional space: Tarrace, Basement
Features
Location
Full Address: 813 Beach St, San Francisco, CA 94109, USA
Simple Address: 813 Beach St
ZIP Code: 94110
Country: US
Description

Vilat LUXURY janë rezidencat më ekskluzive të kopshtit tonë. Avantazhi i tyre nis që nga pozicioni ku ndodhen: në zonën më të gjelbëruar. Këto vila dallohen në të gjithë rajonin për nga arkitektura dhe përqasja në menaxhimin e hapësirave. Ndryshe nga vilat “copy-paste” që jemi mësuar të shohim në rezidenca të tjera, secila prej tyre është trajtuar si një vepër unike. Arkitektura e tyre u përket stilit perëndimor modern, ku drita është faktor kyç. Përtej dritareve të bollshme, fasadat ndërthurin elementet e drurit me grafiaton, xhamin dhe çimenton e përpunuar.

 

Vilat i dedikojnë pronarëve të tyre dy kate plot hapësirë, ku ka vend për dy dhoma ndenjeje, një suitë, tre apo më shumë dhoma gjumi dhe për komoditete si jacuzzi apo sauna. Shkallët mes kateve janë me përmasa monumentale, për t’i bërë ambientet e brendshme të duken madhështore. Nuk mungojnë ambientet e parkimit për dy makina dhe një kat përdhes, i cili është i disponueshëm për zona argëtimi, si salla kinemaje apo lojrash. Në oborr ju pret pishina dhe një kopësht për momente familjare me privatësi absolute.

Exterior

Interior

Property Tags
Request a showing