Vila të Bashkëngjitura

Property ID:
120.000
2284
Property size: 700sq ft
Structure: 4 Bedrooms
Accommodation: Furnished
Heating: TA furnace
Specification
Property bedroom icon Bedrooms: 4
Property bathroom icon Bathrooms: 3
Property size icon Property size: 700sq ft
Property floor icon Floor: 2
Property total floors icon Total floors:
Property year built icon Year Built:
Property heating icon Heating: TA furnace
Property accommodation icon Accommodation: Furnished
Property ceiling height icon Ceiling height: 2.6
Property parking icon Parking: Free Zone
Property distance from center icon From center: 2.6
Property publication date Publication date:
Property area size icon Area size: 300 m2
Property garages icon Garages: Yes
Property garages size icon Garages size: 30 m2
Property additional space icon Additional space: Tarrace, Basement
Features
Location
Full Address: 813 Beach St, San Francisco, CA 94109, USA
Simple Address: 813 Beach St
ZIP Code: 94110
Country: US
Description

Row Houses (shtëpitë seri) janë zgjedhja ideale për ata që preferojnë stilin urban të jetesës, pavarësisht se kanë zgjedhur të jetojnë në mesin e një kopshti rezidencial. Ju dhe familja juaj do të vendoseni në një shtëpi të pozicionuar në rradhë me disa të tjera, por do të keni hapësirat dhe komoditetin e jetës në vilë.

 

Të projektuara sipas stilit dhe arkitekturës urbane gjermane, ROW HOUSES (shtëpitë seri) ju ofrojnë dy kate të përbëra nga disa dhoma dhe hapësira ndenjeje të bollshme. Ambientet janë organizuar me zgjuarsi, për ajrim dhe ndriçim cilësor. Në hyrje të shtëpisë do të keni në dispozicion dy vend-parkime. Në anën e mbrapme ju pret një oborr me kopsht të gjithin për ju, me rrethim natyral dhe minimalist, për privatësi absolute.

Exterior

Interior

Property Tags
Request a showing