Vila Dyshe

Property ID:
120.000
2119
Property size: 700sq ft
Structure: 4 Bedrooms
Accommodation: Furnished
Heating: TA furnace
Specification
Property bedroom icon Bedrooms: 4
Property bathroom icon Bathrooms: 3
Property size icon Property size: 700sq ft
Property floor icon Floor: 2
Property total floors icon Total floors:
Property year built icon Year Built:
Property heating icon Heating: TA furnace
Property accommodation icon Accommodation: Furnished
Property ceiling height icon Ceiling height: 2.6
Property parking icon Parking: Free Zone
Property distance from center icon From center: 2.6
Property publication date Publication date:
Property area size icon Area size: 300 m2
Property garages icon Garages: Yes
Property garages size icon Garages size: 30 m2
Property additional space icon Additional space: Tarrace, Basement
Features
Location
Full Address: 813 Beach St, San Francisco, CA 94109, USA
Simple Address: 813 Beach St
ZIP Code: 94110
Country: US
Description

Kjo shtëpi është projektuar enkas për ata që i largohen kaosit të qytetit për të bërë një kapërcim kolosal në cilësinë e jetës. Stilin gjerman do ta përjetoni sapo të parkoni makinën në hyrje të shtëpisë. Aty ju pret një fasadë e dizenjuar me elegancën e minimalizmit europian. Druri, xhami, alumini kombinohen me grafiaton dhe çimenton e punuar për impakt të këndshëm estetik.

 

Hapësirat e brendshme janë të ndara në dy kate, ku dritaret e mëdha lejojnë të depërtojë drita karakterstike e zonës së Prezës. Në organizmin e hapësirave bie në sy trajtimi “open space” (hapësirë e hapur) i ambienteve të ndenjes dhe nga ana tjetër ngrohtësia e dhomave të gjumit që kanë të gjithë privatësinë e nevojshme. Kopshti privat mbrapa shtëpisë shumë shpejt do të kthehet në zonën tuaj të preferuar, falë verandës, zonës për barbeque dhe mureve me kopshte të varura.

Exterior

Interior

Property Tags
Request a showing