Apartament

Property ID:
120.000
1975
Property size: 700sq ft
Structure: 4 Bedrooms
Accommodation: Furnished
Heating: TA furnace
Specification
Property bedroom icon Bedrooms: 4
Property bathroom icon Bathrooms: 3
Property size icon Property size: 700sq ft
Property floor icon Floor: 2
Property total floors icon Total floors:
Property year built icon Year Built:
Property heating icon Heating: TA furnace
Property accommodation icon Accommodation: Furnished
Property ceiling height icon Ceiling height: 2.6
Property parking icon Parking: Free Zone
Property distance from center icon From center: 2.6
Property publication date Publication date:
Property area size icon Area size: 300 m2
Property garages icon Garages: Yes
Property garages size icon Garages size: 30 m2
Property additional space icon Additional space: Tarrace, Basement
Features
Location
Full Address: 813 Beach St, San Francisco, CA 94109, USA
Simple Address: 813 Beach St
ZIP Code: 94110
Country: US
Description

Të jetosh në një apartament kthehet në privilegj nëse ke zgjedhur kopshtin rezidencial Lindner Garden. Këtu nuk i njohim zhurmat e trafikut apo ndotjen e qytetit dhe të gjithë pjestarët e familjes (sidomos fëmijët) kanë hapësira të dedikuara. Në apartamentet Lindner Garden do të keni parkimin tuaj privat, ndërsa zonat e përbashkëta menaxhohen me standarde europiane. Përqasja ndaj jetës në komunitet është totalisht gjermane. Respektohet privatësia. Nuk bëhet kompromis me cilësinë. Ambientet e përbashkëta si oborret dhe parqet për fëmijët janë të pastra e të mirëmbajtura.

 

Hapësirat e brendshme janë menduar dhe organizuar për të përmbushur nevojat e të gjitha llojeve të familjeve. Nuk mungojnë alternativat e dedikuara edhe për familjet me shumë fëmijë. Dhomat janë plot dritë, me dritare vertikale dhe me ballkone të bollshme. Fatlumët e kateve të para kanë oborre me kopësht privat, ndërsa ata që zgjedhin katin e fundit shijojnë panoramën marramendëse nga verandat e papafingove.

Exterior

Interior

Property Tags
Request a showing